Toți membrii PMP să-și depună CV-urile! Băsescu face selecții pentru Parlament!

Tabugan și Popovici au stabilit obiectivul pentru alegerile parlamentare din iarnă: doi deputați! Ar putea fi chiar ei, dar invitația pentru trimis CV-uri și candidaturi pe masa lui Traian Băsescu a primit-o fiecare membru PMP din Caraș-Severin!

După ce a absorbit UNPR-ul, PMP a devenit a treia forță politică după PSD și PNL, astfel că, indiferent în ce combinație, cu liberalii sau social-democrații, Traian Băsescu e aproape sigur că partidul său va veni la guvernare în această iarnă. Fostul președinte a declarat public faptul că vede mai degrabă PSD-ul în opoziție și, în consecință, o guvernare PNL – PMP, dar până în iarnă mai e destul.

În teritoriu se fac deja calcule pentru locurile din Parlament. „Această fuziune ne-a adus pe locul trei la nivel național ca importanță politică. Este un proiect de viitor, de întărire a partidului. În Caraș-Severin lucrurile au intrat în normalitate, vom intra în alegerile parlamentare cu toate cele 77 de UAT-uri unde vom avea organizații. Targetul nostru este foarte clar: 15 la sută! Va fi un test poentru noi. Dacă îl vom trece, ne putem asigura o participare la guvernare în iarnă. Vreau să fac un apel tuturor membrilor PMP să-și depună CV-urile, candidaturile pentru alegerile legislative. Dăm încă o dată dovadă de promovare a oamenilor competenți, a celor cu expertiză, a oamenilor care chiar vor să se implice în administrație”, a declarat Ionuț Popovici, prim-vicepreședintele PMP Caraș-Severin.

Liderul organizației județene, Ion Tabugan, a recunoscut că primii care își vor manifesta intențiile de a candida la parlamentare sunt el și Popovici. Se depun cererile și CV-urile la București. Normal și firesc că ne vom depune candidaturile și noi doi! Noi ne dorim să scoatem doi parlamentari în Caraș-Severin, iar calculele ne duc către Camera Deputaților!”, a declarat deputatul.