Toți liberalii sunt cu Dunca! „Gata cu circul, Popovici ne va părăsi!”

romeo dunca

Consilierii județeni PNL sunt foarte tăcuți în plen pentru că sunt oameni civilizați, care refuză la participe la circ, și nici nu se pune problema să se dezică de președintele Dunca și să-l lase singur în fața săgeților otrăvite trimise de liderii Opoziției!

Chiar dacă niciunul dintre aleșii liberali din Consiliul Județean nu prea sare în susținerea sa în timpul disputelor aprinse cu Popovici, Crina ori Nedelcea, Romeo Dunca spune că se bazează pe fiecare dintre ei și că funcționează ca o adevărată echipă. Șeful județului spune că liberalii nu sunt la fel de vocali ca reprezentanții Opoziției doar pentru că sunt disciplinați. „Consilierii noștri sunt foarte pregătiți. Ei mă susțin cu toții! În liniște votează, asta e susținerea! Oamenii au înțeles, ei nu participă la circ. Oricum, circul vă garantez că într-o perioadă scurtă de timp se va termina sau se va diminua, pentru că domnul Popovici probabil ne va părăsi. Bate la mai mult, așa am auzit!”, a afirmat președintele CJ.

Consilierul PMP Ionuț Popovici îi transmite însă șefului județului că nu se grăbește să plece de la masa de plen: „Voi pleca din Consiliul Județean exact când vreau eu, mă bucur foarte mult că președintele Dunca e interesat de prezența mea în Consiliul Județean. Sunt de-a dreptul măgulit, dar îl asigur că voi pleca exact atunci când trebuie din Consiliul Județean, nu când când vrea dumnealui.”

Când e vorba despre vreo ironie, când simte că e luat peste picior sau când cineva vrea să-l pună la punct, Romeo Dunca nu se dă la o parte. Nu o face nici de data asta. „Nu îmi doresc să plece pentru că, altfel, ce parfum ar mai avea ședințele?! Nu îmi doresc să plece pentru că mă ajută foarte mult. Tot încercând să facă rău, de fapt face bine!”, a pus punct dialogului șeful Consiliului Județean Caraș-Severin.

banner 970 x 250