FOTO. Bocșa, un oraș tot mai frumos! Ce lucrări se fac în această perioadă?

brazi la bocsa 2

În orașul Bocșa se fac lucrări serioase pentru a înfrumuseța localitatea. Nu vorbim doar despre tradiționalele flori care se plantează în această perioadă, ci și despre arbori sau pietruiri de alei, totul din bugetul local.

Sute de arbori ornamentali sunt plantați în această perioadă în diverse zone ale Bocșei. Totul se face din bugetul local și cu sprijinul Ocolului Silvic Bocșa.

„Vrem să înfrumusețăm orașul. Am început să punem brazi, de la Podul Mare și până la Româna plantăm 200 de arbori ornamentali, brazi și prunus, din aceștia roz, care înfloresc în perioada aceasta și, de asemenea, cu sprijinul Ocolului Silvic, o să plantăm 600 de brazi în zona Colțani, de-a lungul drumului. Am achiziționat o foreză pe care am montat-o în spatele tractorului, lucrăm civilizat, facem gropile repede, la aceleași dimensiuni. Problema va fi că trebuie să îi udăm, să îi toaletăm.”, a explicat primarul Mirel Pascu în plenul celei mai recente ședințe de Consiliu Local.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

brazi la bocsa 1

Tot în această perioadă se lucrează pe Aleea cu Tei și pe Insula Paradis. „Pe alee punem piatră, iar pe Insulă tragem irigații, punem containerul cu toaletă și în toate alveolele care sunt în centrul insulei punem rulouri de gazon. Lucrăm cu forțele noastre, cu Gospodăria, ce putem.”, a mai spus edilul-șef al Bocșei.

pietruire insula bocsa

pompi pentru bocsa

banner 970 x 250