Tot mai multe rable, ridicate de pe domeniul public al Timișoarei

tabara rable
publicitate si promovare in ziar

Noua conducere a Primăriei Timișoara a început o amplă campanie de identificare a rablelor aflate pe domeniul public, pentru a putea fi ridicate, astfel încât să fie disponibile mai multe locuri de parcare.

Primăria Timișoara a găsit soluția prin care să ofere mai multe locuri de parcare pe domeniul public. Și anume, prin ridicarea a cât mai multe rable. Astfel, instituția, prin Poliția Locală Timișoara, desfășoară o amplă campanie cu scopul identificării a cât mai multe mașini abandonate.

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, anunță că doar în acest an au fost date peste 1.660 de procese-verbale pentru proprietarii mașinilor staționate neregulamentar sau abandonate pe domeniul public al orașului.

Mai exact, în acest an, au fost identificate 1.429 de vehicule staționate neregulamentar și 238 erau mașini abandonate. Suntem în deficit de locuri de parcare în Timișoara, iar orice spațiu folosit în acest scop trebuie câștigat, mai ales că, nu de puține ori, erau mașini în care se depozitau obiecte nefolosite sau rable care nu au fost mișcate din loc de ani de zile. Trebuie să curățăm domeniul public și să îl redăm circuitului de parcare. Mă bazez în continuare pe spiritul civic al timișorenilor, să sesizeze și anul viitor asemenea cazuri”, a declarat Cosmin Tabără.

Viceprimarul Timișoarei îi încurajează pe cetățeni să apeleze numerele de telefon 0256 968 sau 0256 246 112, ori să trimită e-mail la adresa contact@politialoctm.ro dacă știu mașini abandonate de peste șase luni.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01