Tot mai aproape de cele peste 5 milioane de lei pentru Băile Herculane! Banii ajută la reabilitarea școlii gimnaziale

Proiectul de reabilitare urbană în orașul Băile Herculane a devenit eligibil, astfel că administrația publică a mai făcut un pas important spre primirea finanțării.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est a admis în urma verificării conformității administrative și eligibilității cererii de finanțare proiectul „Reabilitare Urbană în orașul Băile Herculane” în următoarea etapă de evaluare și selecție, respectiv evaluarea tehnică și financiară.

Proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă, în valoare totală de 5.425.572 lei, va cuprinde reabilitarea clădirii Școlii Generale cu clasele I-IV, amenajare curte școală. De asemenea, va fi construit un nou corp de clădire în formatul parter cu etaj în curtea școlii. Aici vor fi amenajate două săli de clasă la etaj și o sală de sport la parter cu vestiare și grup sanitar. Proiectul prevede și înlocuirea centralei termice cu una de capacitate mai mare.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În cadrul aceluiași proiect va fi construită și o parcare modernă în locul actualei parcări auto de lângă sediul secției de Poliție din orașul stațiune.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/