Torma, secretar general PSD Caraș-Severin?!

Primarul orașului Moldova Nouă face parte din planurile tuturor celor vehiculați să preia conducerea filialei județene PSD din Caraș-Severin!

Înregimentat relativ recent în PSD, după ce liberalii l-au dat afară din cauza contrelor pe care le-a avut cu președintele Marcel Vela, Adrian Torma i-a convins pe social-democrați că trebuie să facă parte din structura de conducere a partidului. Primarul din Moldova Nouă nu a candidat pentru șefia organizației locale, dar atât Luca Mălăiescu, cât și Silviu Hurduzeu, cei vehiculați pentru a prelua conducerea PSD Caraș-Severin după demisia Luminiței Jivan, îl propun în prima linie.

„Adi Torma începe să fie mai pesedist decât mulți pesediști într-o perioadă relativ scurtă de timp. Acum nu știu dacă și-a propus să fie mai pesedist decât mine, dar chiar este un pesedist care simte și sigur că din viitoarea echipă de conducere Adi Torma  trebuie să facă parte”, a comentat Silviu Hurduzeu. Cel mai probabil, Torma ar urma să fie secretar general al PSD Caraș-Severin.