Topul mediilor obținute la bacalaureat în Caraș-Severin

leader and favorite. talented and promising. the best of all, in the first place. competition among salesman. career development. raising skills. bonuses, allowances and salary increases. power holder
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Candidații din Caraș-Severin care au participat la examenul de bacalaureat în sesiunea de toamnă nu au reușit să obțină mai mult de 8,45.

Cei 160 de elevi care au promovat examenul de bacalaureat în sesiunea august 2023 au obținut medii cuprinse între 6.00 (nota minimă pentru a fi declarat admis) și 8,45. Cea mai mare notă a fost cea a unui elev de la Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” Moldova Nouă, specializarea Tehnician electromecanic. Candidatul a susținut proba la Limba și literatura română, la Limba franceză, Matematică și Biologie.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

Următoarea media a fost de 8,35, de această dată a unui candidat de la Colegiul Național „Traian Doda” Caransebeș, filologie, urmat de un elev de la Liceul Tehnologic „Trandafir Cocârlă” Caransebeș, seral, specializarea Tehnician transporturi, cu media 8,2.

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/