Top 3 provocări întâlnite cu bonusurile la pariuri

bonus la inregistrare
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Pe piața competitivă de pariuri online din România vei fi bombardat cu bonusuri, însă, nu toate bonusurile sunt ușor de transformat în bani reali, uneori chiar vei fi tentat să depui cât mai mult pentru a încasa un bonus mare pe care îți va fi greu să îl transformi în cash. În acest articol vei afla care sunt cele mai comune provocări cu care se confruntă jucătorii, ca să ai toate informațiile necesare sau măcar să știi după ce să te uiți când alegi o promoție.

În România avem aproape 30 de case de pariuri online licențiate. Acest lucru înseamnă că poți întâlni zeci de bonusuri diferite, fiecare cu propriile reguli. O promoție valoroasă este principala modalitate de promovare pentru multe case de pariuri.

Ce dificultăți pot întâmpina jucătorii cu bonusurile

Campaniile promoționale vin cu anumite reguli pentru a combate potențiale abuzuri și pentru a fi sustenabile. Întotdeauna va exista un câștig pentru organizatori, important e să înțelegi cum poți tu să navighezi regulamentul unei campanii astfel încât să nu pariezi mai mult decât îți permiți să pierzi, și chiar să faci profit în unele cazuri.

Jucătorii la pariuri pot întâmpina dificultăți, de regulă, la următoarele capitole:

  1. Activarea bonusului

”Am depus 30 de lei și n-am primit nimic!”

Un bonus este activat în anumite condiții, uneori simple, alteori mai specifice. Primul lucru de care trebuie să te asiguri este dacă ți se aplică promoția respectivă. De exemplu, dacă ai profitat deja de un bonus de bun venit la o casă de pariuri, nu vei putea participa din nou la campanie, pentru că se adresează doar jucătorilor noi.

Suma depusă este de asemenea un criteriu, la fel și modalitatea de plată – depunerile prin portofelele electronice nu activează îndeosebi promoțiile la înregistrare.

  1. Rulajul

”Am 400 de lei în cont și mă chinui să îi rulez…”

După cum am menționat mai sus, bonusurile – în special cele de bun venit, sunt însoțite de anumite condiții, numite de obicei Reguli de Bonus. Dintre aceste reguli, rulajul este printre cele mai importante.

Rulajul sau rularea reprezintă de câte ori trebuie să pariezi o sumă, fie depozitul, suma bonus, sau suma cumulată, până să o poți transforma în cash, în bani pe care îi poți gestiona cum vrei tu. Merită menționat că multe bonusuri de bun venit sunt încasate într-o balanță separată sub formă de fonduri în contul tău de pariuri. Doar după îndeplinirea rulajului poți retrage banii respectivi.

Unii jucători se confruntă cu dificultăți la acest capitol în special dacă fac o depunere cât mai mare în speranța unui câștig rapid. Trebuie să înțelegi de la început că adesea va trebui să pariezi suma bonus de câteva ori, deci valoarea depunerii tale ar trebui să coincidă cu intențiile tale de pariere pe viitor. Vrei să pariezi regulat în următoarea lună la această casă de pariuri, sau preferi un test rapid?

Rulajul unui bonus este foarte realizabil și se face aproape din inerție, dar este important să pornești cu ideea că bonusurile sunt în primul rând gândite ca fonduri suplimentare cu care să pariezi. Chiar dacă promoțiile pot fi profitabile, e greșit să te aștepți din start să obții câștiguri fabuloase.

  1. Invalidarea bonusului

”Niște hoți, mi-am pierdut toate câștigurile.”

Fiecare bonus vine cu diferite provocări, dar restricțiile de pariere sau regulile care îți pot invalida câștigurile sunt întotdeauna printre cele mai importante din motive evidente.

În cazul restricțiilor, de cele mai multe ori pariurile respective nu vor contribui la rulaj – de exemplu dacă folosești cash out, dacă pariezi pe cote mai mici decât cotele minime acceptate, și altele.

Invalidarea unui bonus este probabil cel mai frustrant deznodământ pentru un jucător, și se poate produce din mai multe motive: dacă depășești termenul de valabilitate (perioada în care trebuie să completezi rulajul), dacă operatorul identifică anumite abuzuri – desigur poți contesta această decizie, și poate cel mai important, dacă efectuezi retrageri înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare.

untitled design set 970x90 px

Top bonusuri de bun venit România

Există acum numeroase site-uri de specialitate care îți oferă informații utile pentru a te ajuta să alegi un bonus de bun venit pariuri care ți se potrivește.

Echipa Pariurisport.com recomandă mai jos câteva bonusuri de bun venit potrivite pentru fiecare nivel de experiență:

Unibet bonus de 100% până la 300 lei + 100 Rotiri Gratuite EGT

+ Un bonus universal, bun pentru fiecare nivel de jucător

+ Acceptă cote minime foarte mici

+ Numeroase opțiuni de pariere și campanii promoționale

Rulaj puțin mai mare decât alți competitori

NetBet freebet până la 500 lei

+ Ușor de rulat (o singură dată), deci bun pentru începători

+ Puține restricții de pariere

Profit potențial mai mic, este un hibrid între free bet și pariu fără risc

Fortuna bonus de 100% până la 500 lei

+ Unul dintre cele mai profitabile bonusuri – rulaj x6 pe cote minime 1.50

+ Principiu de funcționare simplu: rulezi depozitul și primești bonus cash

Termen de valabilitate mai scurt (14 zile) decât în alte cazuri.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/