FOTO Prima bază sportivă nouă care se construiește la Timișoara în ultimii 32 de ani

baza3
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Se lucrează de zori pe șantierul primei baze sportive noi care se construiește la Timișoara în ultimii 32 de ani. Viceprimarul Cosmin Tabără anunță că sunt șanse ca investiția să fie finalizată înainte de cele nouă luni impuse prin contract.

La sfârșitul anului 2021, începeau lucrările la o investiție importantă pentru infrastructura sportivă din Timișoara. Și anume, o bază sportivă nouă pe str. Costică Rădulescu, prima după 32 de ani construită în capitala Banatului. Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, a realizat o vizită pe acest șantier și s-a arătat mulțumit de stadiul lucrărilor.

După luni de zile de “lupte” pentru a reporni proiectul, am constatat cu bucurie că, în timp scurt, antreprenorul care execută contractul face eforturi pentru a finaliza lucrarea înainte de cele nouă luni impuse prin contract. Au fost ridicați stâlpii pentru nocturna terenului de handbal/baschet, iar la început de 2022 vor fi montați și stâlpii pentru nocturna terenului de fotbal. Este săpată fundația clădirii vestiarelor și a camerelor tehnice, fierul este pregătit, este pregătită fundația pentru tribună, terasamentul pentru montarea gazonului artificial fiind gata pentru stratul final și așteptarea covorului sintetic”, a declarat Cosmin Tabără.

baza6

Baza sportivă de pe str. Costică Rădulescu este construită cu bani de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții. Baza sportivă se ridică pe un teren cu o suprafață de 14.000 mp, aflat aproape de stadionul „Dan Păltinișanu”. Valoarea investiției este de aproape șase milioane de lei.

Baza sportivă va avea un teren de sport standard, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, precum și un teren mai mic, pentru minifotbal, baschet sau handbal.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

baza5

baza4

baza2

baza1

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/