Uscător de cereale, în flăcări de azi-dimineaţă!

Un uscător de cereale dintr-o comună cărăşeană a fost cuprins de flăcări în această dimineaţă. Pompierii acţionează şi la această oră pentru stingerea incendiului.

De mai bine de opt ore, comunitatea din Berzovia este martora unui cumplit incendiu. Aproximativ 30 de tone de seminţe de floarea soarelui, aflate într-un uscător de cereale din localitate, au luat foc, iar pompierii se luptă şi în prezent pentru a stinge dezastrul. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, nu există niciun pericol de extindere.

,,Pompierii acţionează încă pentru stingerea incendiului. Totul a pornit de la o instalaţie, însă nu există pericol de extindere a focului, pentru că este menţinut sub control. Este o acţiune de lungă durată, pentru că este vorba de zeci de tone de floarea soarelui care au luat foc, iar apa este adusă de departe”, a declarat Ancuţa Balint, purtător de cuvânt în cadrul ISU „Semenic”.

La incendiul izbucnit în comuna Berzovia, în jurul orei 5.00, s-a intervenit cu două autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Reşiţa şi cu una de la serviciul voluntar de urgenţă din comuna respectivă.