Tone de nisip au umplut parcarea din centru

explo 1000x200

Municipiul de pe Bârzava găzduiește la sfârşitul acestei săptămâni o importantă competiţie de volei pe plajă. Parcarea din fața sediului CASE SA, este deja rezervată în totalitate competiției, astfel că șoferii nu mai pot parca acolo.

Parcarea din fața sediului CASE SA s-a transformat într-o adevărată plajă. Au fost aduse 17 camioane de nisip pentru amenajarea terenului, care este pe punctul de a fi finalizată. Concursul de volei intitulat Balcaniada de Beach Volleyball este o premieră la Reșița. Astfel că, parcarea este închisă șoferilor pentru că în perioada 27-29 iulie se va desfășura competiția.

Balcaniada de Beach Volleyball este dedicată sportivilor sub 20 de ani, iar la această competiţie vor participa 16 echipe, dintre care opt la masculin şi opt la feminin. La sfârșitul competiției, parcarea va redeveni ce a fost înainte de campionat, adică loc pentru staționarea mașinilor.

“Am pus la dispoziția competitorilor spațiul din fața sediului CASE SA, pentru amenajarea terenului de volei. Parcarea a fost închisă în data de 24 iulie, iar în data de 29 iulie se va sfârși competiția. Sper eu, ca până în data de 1 august să redăm parcarea cetățenilor Reșiței, pentru a fi folosită în mod corespunzător”, a precizat omul de afaceri Pavel  Aghescu, proprietarul clădirii și al parcării din centrul orașului.