Tomorrow@work, eveniment online cu speakeri internaționali despre adaptarea la mediul de afaceri

Compania BusinessMark organizează evenimentul online Tomorrow@Work, unde speakeri importanți din mediul de afaceri și din diferite domenii vor dialoga într-o serie de interviuri. Evenimentul va avea loc timp de două zile, în 24 și 25 iunie.

Participarea se face pe bilet, care poate fi achiziționat online de aici. Evenimentul va avea două sesiuni de dezbatere, în 24 iunie, de la 10.00 la 14.00 și în 25 iunie, de la 10.00 la 13.00. Mai mulți speakeri internaționali vor aborda teme precum: viitorul muncii, abilități virtuale de coordonare, talent de achiziție, branding personal, leadership și leadershipul de viitor. Discuții vor fi și despre trucuri de adaptare la piața în continuă schimbare, despre compensații și beneficii, despre experiență și talent managerial. Mai multe detalii despre speakeri și tematică puteți găsi pe pagina evenimentului: https://business-mark.ro/event/tomorrowwork-2020-online-event/.

Evenimentul urmărește formarea „angajatului viitorului”, care să facă față modelelor de lucru. „Ne face plăcere să vă anunțăm lansarea proiectului «Dialogurile BusinessMark», ce constă într-o serie de interviuri cu focus pe domenii precum: HR, tax & legal, food & agribusiness, real estate, retail & FMCG, supply chain & logistics etc. Prin interviurile noastre, ce sunt publicate pe BusinessMark Blog și promovate pe LinkedIn, Facebook, Instagram și newsletterele săptămânale, dorim să construim o platformă de dialog care să îi aducă pe specialiștii din domeniu mai aproape de oameni și care să răspundă actualului context.”, declară organizatorii evenimentului.