Tomograful achiziționat de spitalul din Reșița este funcțional!

computer tomograf resita
untitled design set 970x90 px

Vin vești bune dinspre Spitalul Județean de Urgență din Reșița, după ce conducerea unității medicale a anunțat că, din această săptămână, a devenit funcțional și cel de-al doilea computer tomograf, achiziționat printr-un proiect european. Valoarea aparatului depășește 340.000 de euro.

Computerul tomograf se află la Staționarul 2, într-un spațiu amenajat cu sprijinul Primăriei Reșița și al Consiliului Județean Caraș-Severin, fiind dotat cu mobilier primit de la Crucea Roșie – Filiala Caraș-Severin, precizează managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, Alina Stancovici.

Aparatul, în valoare de 349.860 de euro, a fost achiziționat printr-un proiect transfrontalier, derulat în parteneriat cu Spitalul General din Pozarevac – Serbia, Ministerul Sănătății din Republica Serbia și Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara. Tot prin acest proiect, Spitalul Județean de Urgență din Reșița a reușit să achiziționeze aparatură, echipamente medicale și IT de peste 2,5 milioane de euro.

publicitate ziar expresb 1000x100

Noul computer tomograf va deservi, din punct de vedere imagistic, pacienții internați în Staționarului 2, situat în partea de sus a orașului, lângă Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin.

computer tomograf

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/