Nelu Popa n-a găsit femeia potrivită! O mai caută, apoi pleacă în India!

nelu popa face plecaciuni

Primarul Reșiței are mari bătăi de cap din cauza reclamațiilor formulate pe numele său și abia așteaptă să se întoarcă la copiii săi!

Popa a anunțat deja în repetate rânduri că nu stă mai mult de două mandate la Primărie indiferent ce s-ar întâmpla. Și că nici o altă funcție sau poziție politică nu-i mai trebuie după acești opt ani! Totodată a spus că îl caută deja pe succesorul său în persoana unei femei care să se ocupe de micile detalii. Numai că, dă acum de înțeles, ar putea fi obligat să se reorienteze. „Cred că o femeie puternică ar fi binevenită în administrația publică din Reșița. În momentul în care proiectele la care lucrăm acum sunt deja mature, ar trebui doar gestionate, ar rămâne chestiunile de finețe. Din păcate, până la ora asta nu am identificat persoana căreia i s-ar potrivi acest job. Sunt încă în căutare! Dar, sigur, din 2024 ar trebui să vină altcineva pentru că uzura este maximă, fronturile sunt foarte multe dacă vrei să construiești. Lupți și cu partidele din opoziție, lupți și cu cei din partidul tău, lupți și cu entități centrale, și cu opinia publică și toate astea îți creează o uzură fantastică. Mai nou am început să am parte de foarte multe reclamații și îți dau bătăi de cap!”, a precizat Nelu Popa la Express Live.

Reclamațiile formulate împotriva sa au risipit și șansele puține care poate ar fi existat să continue ca primar al Reșiței. Deranjat de unele comentarii, potrivit cărora va pleca din Primărie mult mai bogat decât a venit, în 2016, Nelu Popa spune că trebuie să recupereze timpul pe care nu l-a putut petrece cu copii săi. Când am plecat la drumul ăsta, eu am plecat cu câteva milioane de euro în spatele meu și am plecat din dorința onestă de a repara un oraș. Acum, emoțional, am spus că o fac pentru că am doi copii. Dacă orașul este frumos, zona frumoasă, poate o să mă ajute Dumnezeu să rămână acasă, să nu plece nicăieri. Poate că a fost și o chestiune de ego, poate că vreau eu să-mi demonstrez mie cât de bun sunt și ce lucruri pot să fac. Dar acum sunt în situația în care mă gândesc că, dacă copii mei hotărăsc să plece la București sau Londra ori Cluj și acest «castel idiot» al meu se prăbușește pentru că tot raționamentul meu pe care l-am avut în spate nu mai stă în picioare. Timpul pe care eu ar trebui să-l petrec cu familia mea îl petrec cu probleme de la primărie. Ce fac după ce predau Primăria în 2024?! Probabil plec în India două, trei luni!”, s-a destăinuit edilul-șef .