Tomac: Oamenii de afaceri din Caraş-Severin să ceară despăgubiri Austriei!

tomac eugen a actionat din nou Austria in judecată
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Deputatul PMP în Parlamentul European, Eugen Tomac, face un apel public către oamenii de afaceri din județul Caraş-Severin de a solicita despăgubiri pentru pierderile cauzate de refuzul nejustificat al Austriei privind intrarea României în spațiul Schengen!

Dacă la începutul acestui an, Eugen Tomac a contestat la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene decizia Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) prin care României i s-a respins intrarea în Schengen susținând că e nelegală, acum a depus o nouă acțiune și invită mediul de afaceri care se simte prejudiciat să se alăture demersului său solicitând daune statului austriac.

„Acțiunile pe care le-am depus la Curtea de Justiţie ne permit să invităm persoane juridice din România să se alăture demersului nostru. Orice persoană juridică care consideră că îi este afectată activitatea și îngrădită libertatea de mișcare a bunurilor în spațiul UE se poate alătura ca parte în proces. Companiile din judeţul Caraş-Severin pot solicita, în cadrul acestui proces, inclusiv despăgubiri, întrucât le este îngrădit accesul pe Piața Unică Europeană printr-un abuz de putere din partea Austriei”, a declarat Eugen Tomac.

Persoanele juridice interesate pot deveni parte din procesul intentat de eurodeputatul PMP trimiţând un mesaj la numărul de telefon 0770.763.876 cu textul “Doresc să mă alătur acțiunii de la CJUE” şi ulterior, în cel mai scurt timp, vor fi contactate pentru stabilirea paşilor următori.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/