GALERIE FOTO: Spectacol pe şoselele Reşiţei fără incidente rutiere!

Ultimul marş din acest an al motocicliştilor cărăşeni s-a desfăşurat astăzi în Reşiţa. Membrii Asociaţiei Guerrilla Motors România au profitat de vremea bună pentru a se urca pe motoare cu ocazia închiderii sezonului de ,,motociclist”.

Motocicliştii, veniţi din Oraviţa, Bocşa, Caransebeş şi Reşiţa, au încălecat pe ,,caii putere” şi au defilat în cinstea ultimelor zile călduroase din acet sezon. Parada moto a mărşăluit pe principalele artere ale Reşiţei. Punctul de întâlnire a fost în zona Triaj, de unde alaiul pe două roţi a pornit spre centrul oraşului. Ziua s-a finalizat cu un drum lung spre Timişoara, unde motocicliştii vor sărbători încheierea oficială a sezonului.

Aşa cum ne-au obişnuit din primăvară, la deschiderea sezonului de motociclete, zeci de motociclişti au demarat astăzi în trombă în cinstea ultimelor zile din sezon.

„Dacă ai emblema de Guerrilla Motors înseamnă că eşti membru. Emblema de Suport 81 e altceva. Suport 81 în lume reprezintă cea mai mare grupare de motociclete. A fost înfiinţată imediat după cel de-Al doilea Război Mondial în Statele Unite. Peste 2-3 milioane de membri sunt în toată lumea. Acestea sunt cluburi de suport la cluburile de motociclişti. La parada de astăzi participă membri din Reşiţa, Caransebeş, Bocşa. Se închide oficial sezonul moto. Plecăm spre Muncitoresc, apoi se merge la Timişoara, unde va avea loc o petrecere”, a declarat unul dintre participanții la paradă pentru www.expressdebanat.ro .

Parada de astăzi face parte dintr-o amplă campanie rutiera iniţiată de către Asociaţia Guerrilla Motors România împreună cu Casa de Cultură Studenţească Reşiţa şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Campania are ca scop promovarea respectului între participanţii la trafic, fie ei pe două sau pe patru roţi.

În cadrul paradei organizate astăzi au fost împărţite pliante participanţilor la trafic, cu privire la promovarea unei bune conduite rutiere.