Toamnă lungă și bogată, de gugulani ești lăudată!

promovare online Timisoara Casa Auto

Nume importante de pe scena muzicii populare bănățene vin să încânte publicul caransebeșean la sărbătoarea intrată deja în tradiția orașului cu titlul „Toamna la Gugulani”, organizată în Piața Gugulanilor. Andrea Voica și Ramona Vița sunt doar două dintre solistele care invită caransebeșenii la distracție.

Ampla manifestare este organizată de Primăria Caransebeș, Casa de Cultură „George Suru” și Serviciul Public Piața Gugulanilor.

Evenimentul, ajuns la ediția a IX-a, va începe joi, 11 octombrie, de la ora 12.00, în Piața Centrală Agroalimentară cu premierea expozițiilor de legume, fructe, flori și meșteri populari, iar de la 12.30 va începe un spectacol folcloric susținut de Ansamblul Doina Banatului și invitații săi, printre care renumita solistă Andrea Voica.

promovare banner maxagro

Programul „Toamna la Gugulani” va continua cu trei zile de spectacole folclorice, astfel că în Piața Gugulanilor va răsuna muzica populară din zona Banatului de Munte, Banatului de Pustă și Banatul Sârbesc, dar și din Harghita, Hunedoara, Petrila, până duminică, 14 octombrie.

În toate aceste zile de sărbătoare, toate produsele prezente în expozițiile de legume, fructe, flori, dar și lactate, produse apicole sau preparate din carne sunt cu vânzare, gugulanii putând să-și facă aprovizionarea de toamnă. De la acțiune nu vor lipsi comercianții de preparate culinare, astfel că gugulanii vor putea asculta muzică populară de la terasele amplasate pe strada ce duce spre Piața Gugulanilor.

publicitate tmc 640