Titu Bojin: „Am considerat că este fair-play să fac un pas în lateral”

După aproape 20 de ani de când se află în fruntea Administraţiei Bazinale de Ape Banat, Titu Bojin va fi schimbat în această săptămână din funcţie şi va fi trecut adjunct. Bojin a declarat pentru Express de Banat că schimbarea survine la iniţiativa lui, deoarece doreşte să se implice mai mult în campania electorală pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Titu Bojin a considerat că este momentul să facă un pas în lateral, nu în spate, după cum chiar el a declarat. Motivul: a hotărât că politicul primează şi vrea mai mult timp pentru a pregăti campania electorală pentru funcţia de preşedinte al CJT. Mai multe despre candidatura sa la CJT nu a dorit să dezvăluie, nici partidul pe care îl va reprezenta, spunând că despre aceste lucruri va vorbi ulterior.

,,Deocamdată sunt în funcţie. Urmează, în cursul acestei săptămâni, să trec pe funcţia de director adjunct şi în această situaţie îmi văd de treabă, merg mai departe. Eu am cerut trecerea prin transfer din funcţia de director în cea de director adjunct, având în vedere şi faptul că în perioada următoare voi intra în campanie electorală. Am considerat fair-play să fac pasul lateral în condiţiile date”, a precizat Titu Bojin.

Aproape două decenii la conducerea ABAB au însemnat mult pentru Bojin, succese şi dezamăgiri, dar acesta a afirmart ca va fi în continuare în cadrul instituţiei, ca director adjunct şi că îşi va face treaba din această postură.

,,Aproape 20 de ani au însemnat mult în ceea ce priveşte spaţiul hirdografic al Banatului. Am reuşit să atrag foarte multe fonduri pentru lucrările care s-au executat sau care sunt în curs de execuţie. Sper ca trendul să rămână acelaşi, ca alocarea banilor necesari să fie facută în continuare către ABA Banat. Am făcut tot ce am putut pentru siguranţa cetăţenilor din spaţiul hidrografic al Banatului. Rămân fidel oamenilor şi Apelor Banat”, a precizat Titu Bojin, pentru Express de Banat.

Cel care va prelua funcţia de director al Administraţiai Bazinale de Apa Banat va fi, se pare, Caius Mihai Parpală, actualul director al Sitemului de Gospodărire a Apelor Arad.