Tismănariu nu se gândește la pensie! E pregătit pentru alegerile din 2020!

Intrat în politică încă din anul 1995, primarul comunei Gîrnic simte că mai sunt lucruri de făcut în comuna pe care o conduce și că încă nu e momentul pentru marea relaxare în această carieră. Drept urmare, Dunărea și undița rămân în „sala de așteptare” până la pensionarea edilului din Clisură.

În contextul aprigelor discuții în interiorul PSD de anul trecut, când scaunul fostului președinte social-democrat de Caraș, Ion Mocioalcă, era amenințat de Luminița Jivan, lucru care s-a și concretizat ulterior, primarul comunei Gîrnic vedea cu ochi buni tatonarea terenului politic de către cei tineri și afirma cu privire la Mocioalcă: „Eu de colegi nu am vrut să vorbesc de rău niciodată! Dar aș zice că e cam destul! Lăsăm tineretul pentru că și eu mă gândesc că am o vechime, sunt la al cincilea mandat și deja de acum mă gândesc să las pe altcineva la Primărie pentru că ajungem la anumită vârstă când trebuie să facem un pas în spate”.

În contextul pasului în spate în favoarea tinerilor, l-am întrebat pe primar dacă se mai gândește să candideze la următoarele alegeri locale. Iată ce a declarat edilul pentru expressdebanat: „Mai am până la pensie! Așa că voi candida, dar voi pregăti tinerii, în special, în toate domeniile administrației. Când voi pleca eu, vreau să las o administrație performantă, iar toate proiectele care sunt necesare pentru comunitate să fie realizate”.

Referitor la migrările politice dinspre PSD spre PRO România, am fost curioși dacă, în 2020, există posibilitatea să-l vedem pe șeful administrației de la Gîrnic drept candidat la Primărie din partea altui partid politic. În acest sens, Tismănariu rămâne ferm pe baricadele PSD-ului și nici nu concepe acceptarea altor oferte. „Bineînțeles că voi candida tot din partea PSD. Momentan, nu m-au ofertat alții pentru că știu că, de când am intrat în politică (din 1995), sunt tot la PSD și așa că nu cred că mai încearcă cineva să mă schimbe acum, la douăzeci și ceva de ani de politică a PSD”.