TIR în flăcări pe DN 6, după impactul cu un autoturism!

Un accident cu urmări grave s-a produs în această seară pe Drumul Național 6, soldat cu foarte multe pagube și vătămarea corporală a unei persoane.

Din informațiile primite de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin, circulația s-a reluat doar pe un sens de mers, după ce traficul a fost blocat.

Din primele cercetări, accidentul rutier s-a produs în dreptul localității Cornea, fiind implicate un TIR și un autoturism. În urma impactului, a izbucnit un incendiu la autotren, care imediat s-a extins la autoturism, dar și la o construcție din apropiere. De asemenea, șoferul tirului, care se pare că e din Ucraina, a fost rănit, fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, starea sa fiind stabilă. Conducătorul auto al autoturismului a scăpat teafăr.

Pentru stingerea incendiului a intervenit de urgență echipajul de pompieri militari de la Punctul de Lucru Băile Herculane. În urma incendiului a rămas doar caroseria contorsionată atât de la TIR, cât și de la autoturism.

Polițiștii de la Serviciul Rutier au deschis o anchetă pentru a stabili cauza producerii accidentului.