De la succesul în industria alimentară, până la succesul din imobiliare e un singur pas!

Business-ul nu are frontiere atunci când o minte constructivă e o adevărată oază de idei! O demonstrează Dorin Crivacucea, omul de afaceri care a construit un imperiu alimentar pe Valea Carașului și care astăzi se află pe lista numelor mari în domeniul imobiliarelor din capitala Banatului.

Cu o experiență de aproape trei decenii în mediul afacerilor, Crivacucea a arătat, de-a lungul timpului, că expansiunea și curajul sunt două elemente care merg în tandem atunci când vrei să excelezi ca antreprenor. Dovada concretă a acestor lucruri o constituie atât cele 16 magazine active ale Imperial SRL (începând cu Oravița și terminând cu Berzasca), cât și astăzi cele 10 blocuri construite în Timișoara – zona Cora.


În contextul în care orașul de pe Bega a început să devină din ce în ce mai curtat de oameni din toate colțurile țării, datorită creșterii cerinței de apartamente pe piața imobiliară, Dorin Crivacucea a început să-și contureze ideea celor 10 blocuri în cadrul micii Viene (2015) mizând pe ideea de a vinde case, nicidecum metri pătrați.

În privința modului în care sunt construite edificiile, fiecare dintre acestea găzduiește, după caz, între 6, 8, 9 până la 12 apartamente, ceea ce-nseamnă între 48 de metri pătrați (apartamentele cu două camere) și 78 de metri pătrați (apartamentele cu trei camere). Fiecare apartament, în funcție de mărime, beneficiază de una, două băi (două băi la apartamentele cu trei camere), iar tot aici vorbim și de câte două locuri de parcare.

Zona în care se află apartamentele puse în vânzare (Cora) se află chiar în spatele magazinului Selgros Timișoara, în imediata apropiere a lanțului francez de magazine Auchan, a magazinului de materiale de construcții și grădinărit Hornbach, precum și în apropierea magazinului de mobilă Momax.

 

Pentru toți cei care consideră achiziționarea unei case, într-un oraș plin de oportunități cum este Timișoara, ca fiind primul pas spre un viitor prosper, edificiile lui Dorin Crivacucea ar putea juca un rol definitoriu în acest sens.

Consultă ofertele antreprenorului cu decenii de experiență în lumea afacerilor direct, la numărul de telefon: 0744 702 349 sau prin e-mail, la adresa: imperial_mn@yahoo.com și începe să așterni pe hârtie planurile tale pe termen mediu și lung!