Tipuri de sandale pentru femei

explo 1000x200

Vara nu este niciodată suficient de lungă pentru a putea purta toate modelele de sandale care sunt la modă. Sandale cu toc, cu talpă plată sau wedges, sandalele tip flip flops sunt toate opțiuni ideale pentru sezonul cald.

Sandalele cu toc, doar la ocazii speciale?

Pentru a te simți confortabil în această vară în timp ce ții cont și de tendințele în modă, alege câteva dintre cele mai populare tipuri de sandale pentru femei.

Sandale cu toc nu se poartă doar la ocazii speciale, acesta este doar un mit. Chiar dacă vara este sezonul în care femeile pun mult mai mult accent pe latura lejeră și relaxată a ținutelor, acest lucru nu înseamnă că vor renunța complet la sandale cu toc. Acestea sunt ideale pentru ținutele rafinate, de seară. Sunt femei care aleg sandale cu toc inclusiv atunci când pleacă în vacanță și niciodată nu ratează ocazia de a pune în bagajul de călătorie o pereche de sandale cu toc. Modelul poate fi purtat cu rochii din materiale vaporoase sau cu pantaloni largi din materiale naturale. În funcție de modelul pe care îl alegi și culoarea pentru care vei opta, sandalele cu toc pot fi purtate la nunți și la alte evenimente speciale.

Cum porți sandale cu talpă plată?

Sandalele cu talpă plată sunt în trend și cu siguranță îți vei dori să ai cel puțin o pereche în dulap. Acest model de sandale este potrivit pentru ținutele sport, completând perfect un outfit lejer. Pentru femeile care pun confortul mai presus de orice, sandalele cu talpă plată rămân alegerea numărul unu în sezonul cald.

Sandalele flip flops, da sau nu?

Mulți specialiști în modă au considerat încă de la început că sandalele tip flip flops nu au ce căuta în modă. Cu toate acestea, modelul de sandale tip papuci face furori de câteva sezoane și se pare că va mai dura ceva până când vom renunța complet la această încălțăminte lejeră. Sandalele flip flops sunt perfecte pentru zilele libere, în vacanță sau atunci când tot ce îți dorești să îți lași picioarele să se odihnească, făcând o pauză de la alte modele de sandale mai formale.

Sandalele Wedges, mereu la modă

Sandalele Wedges sunt un model care continuă să se poarte. Wedges sunt sinonime cu confortul, dar și cu eleganța deopotrivă. Acest model de sandale reprezintă alegerea preferată a femeilor în momentele în care trebuie să își completeze un look elegant, dar în același timp nu vor să renunțe la confortul oferit de o pereche de încălțări atât de ușor de purtat. Sandalele Wedges sunt ușor de integrat în multe ținute și concurează cu succes sandalele cu toc.

Sandalele cu toc și barete, piesele de rezistență ale unui look sexy

Femeile caută încălțăminte casual, confortabilă și dacă se poate care nu se demodează foarte repede, dar uneori caută să își pună în valoare și latura sexy. Optând pentru sandale cu toc aleg să creeze ținute provocatoare. Pentru a completa outfituri senzuale, cele mai potrivite alegeri rămân sandalele cu toc și barete subțiri. Nu există niciun dubiu că un astfel de model poate duce întreaga ținută la un alt nivel, devenind chiar piesa de rezistență a întregului look. Alege sandale cu toc realizate din piele netedă dacă vrei sa beneficiezi de un plus de versatilitate și sandale cu finisaje lucioase pentru ținutele impecabile de petrecere. Poți pune în valoare outfituri moderne cu pantaloni scurți și topuri mulate, cu rochii vaporoase sau salopete lejere.

banner 970 x 250