Țințește stelele! Cosmin Contra și-a mărturisit un mare vis

Pentru Cosmin Contra și naționala României urmează două meciuri foarte importante, cu Spania și Malta. Tricolorii nu trec prin cea mai bună perioadă în ceea ce privește ultimele rezultate, dar acest lucru nu-l împiedică pe timișoreanul Cosmin Contra să viseze să ajungă pe culmile gloriei fotbalistice în antrenorat!

Contra a fost oricum un răsfățat al sorții, deoarece a început să antreneze direct în fotbalul mare. La Poli, Marian Iancu l-a numit antrenor-jucător după ce Vladimir Petrovic a preluat naționala Serbiei și în mai puțin de un deceniu „Guriță” a devenit selecționerul României. Visele sale merg însă mult mai departe. Contra vrea să o antreneze într-o zi pe AC Milan! „Visul meu este să ajung la una dintre echipele mari din Europa şi una dintre echipele la care am jucat. Mi-aş dori foarte mult să ajung acolo. Nu e uşor, dar muncesc în fiecare zi şi am ambiţia de a încerca să ajung acolo. Acesta e următorul meu vis, sper să-l îndeplinim şi pe acesta.”, a mărturisit Cosmin Contra.

De altfel, fostul fundaș dreapta ține legătura cu foștii colegi rosso-neri, inclusiv cu Paolo Maldini, cel care îi antrenează acum pe milanezi. Contra e convins că simbolul lui AC Milan își poate readuce echipa în Liga Campionilor. „Am înţeles că îşi doresc să revină în Champions League. Nu va fi uşor, dar am încredere în Paolo Maldini, l-am şi felicitat pentru noul rol pe care îl are acolo. Nu-i va fi uşor, dar am încredere că va face o echipă foarte bună şi vor reveni acolo unde le e locul.”, a adăugat Contra.

Sursă foto: frf.ro