Tinerii pot descoperi Europa călătorind gratuit cu trenul

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Au început înscrierile pentru obținerea permiselor de călătorie gratuite, în programul „DiscoverEU”, anunță Daniel Surdu, liberalul cărășean aflat pe listele pentru Parlamentul European.

Comisia Europeană a lansat o nouă rundă de înscrieri pentru Programul „DiscoverEU”, prin care tinerii în vârstă de 18 ani din România și din toată Uniunea Europeană pot beneficia de călătorii gratuite cu trenul în Europa. Această rundă de înscrieri este dedicată tinerilor născuți între 1 iulie 2005 și 30 iunie 2006.

Secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, liberalul Daniel Surdu, aflat pe listele pentru Parlamentul European, singurul candidat din Banatul Montan, precizează:

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Programul «DiscoverEU» a fost inclus în premieră în bugetul Uniunii Europene în anul 2018 pentru ca tinerii europeni, inclusiv tinerii din România, să aibă șansa de a descoperi cultura și istoria continentului nostru și să aibă o experiență europeană. Acest program are din ce în ce mai mult succes. În cei 5 ani, peste 280.000 de tineri din toată Europa, dintre care 11.550 de tineri din România, au beneficiat deja de călătorii și experiențe deosebite prin acest program”.

Tinerii care vor fi selectați vor putea călători pe o perioadă de cel puțin o zi și cel mult 30 de zile, între 1 iulie 2024 și 31 septembrie 2025. Cei interesați se pot înscrie până pe 30 aprilie, ora 13.00, mai precizează Daniel Surdu. Mai multe detalii aici:

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/