Tinerii participanți la tabăra de robotică de la UVT și-au expus roboții construiți

demo roboti
mbmr 1000x100

În ultima zi a taberei de robotică Open Robotics Intelligent Grid 2022, la Iulius Town a avut loc un demo public, în care au fost organizate partide finale cu întreceri contracronometru între roboții construiți de echipele participante.

Open Intelligent Grid a început ca o aventură de învățare, urmare a unor dezbateri naționale cu peste 700 de studenți. S-a dezvoltat apoi ca platformă proiect pentru multiple domenii colaborative, cel mai activ fiind robotica, având participanți implicați din toată țara, cu parteneriate active din mediul privat și educațional preuniversitar.

Anul acesta, 16 echipe de robotică din România au participat la tabără.

gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Muzeul TM

„Îi felicit pe tinerii liceeni participanți la acest demo extraordinar, componenți ai celor 16 echipe de robotică, veniți la Timișoara din toată țara. Publicul de la Iulius Town a trăit din plin, alături de echipele de liceeni concurente, toată bucuria și satisfacția reușitelor obținute prin roboți, indiferent de punctajul competițional final.”, a transmis Marilen Pirtea, rectorul UVT.

CITEȘTE ȘI: A început Open Robotics Intelligent Grid. 16 echipe de robotică din România s-au înscris la activitățile taberei

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/