Tinerii lui Rof din PSD au dăruit viață!

tsd resita
untitled design set 970x90 px

Liderul social-democraților reșițeni, Remus Rof, a coordonat o acțiune de donare de sânge în care au fost implicați mai multe organizații de tineret ale partidului.

Tinerii din organizațiile PSD Reșița, Teregova și Sacu au participat la finele săptămânii la o acțiune umanitară, aceștia donând sânge la centrul de transfugii din Reșița pentru persoanele aflate în suferință. Acțiunea a fost inițiată de Sabrina Aldea-Ducu și Alexandru Căpraru, președintele respectiv prim-vicepreședintele Organizației de Tineret PSD Reșița. Li s-au alăturat celor doi și alți tineri social-democrați: Daria Nedelcea, Andrei Aldea, Sabrina Florența, Ion Grațian, Alexandru Boran, președintele Organizației de Tineret PSD Caraș-Severin, și Liviu Berzescu, reprezentantul tinerilor pesediști din Teregova.

tsd resita donare de sange

„Nu e prima acțiune de acest gen și sunt convins că nu va fi nici ultima. Tinerii noștri au obișnuit cu acțiuni de donare de sânge, să dăruiască viață până la urmă, deoarece prin astfel de inițiative chiar putem salva vieți. Mă bucură implicarea lor și, de fiecare dată, îi voi sprijini în astfel de acțiuni.”, a spus președintele PSD Reșița, Remus Rof.

tsd resita donare

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/