Tinerii liberali îl condamnă pe Videscu! E traseist politic!

explo 1000x200

Plecarea fostului președinte TNL Caraș-Severin la PSD, în plină campanie electorală, a fost taxată imediat de liberali, care spun că se delimitează de fenomenul traseismului politic.

Răzvan Videscu și-a motivat despărțirea de PNL și trecerea în partidul condus la nivel de Caraș-Severin de Ion Mocioalcă prin faptul că liderii liberali de la București ar fi adus numai degringoladă în partid prin deciziile lor, dar a vorbit totodată și despre schimbarea sa din fruntea tinerilor liberali, schimbare care s-ar fi făcut abuziv.

CITEȘTE ȘI:

Liberalul Videscu a trecut la PSD și anunță dezertări în masă! În plină campanie electorală!

Andrei Apostol a ținut însă să-l pună la punct pe fostul său coleg, care afirmase că va fi urmat de vreo sută de tineri liberali. „Biroul Politic Județean al TNL Caraș-Severin este format dintr-o echipă unită, care activează sub aceeași formulă încă din anul 2014. În momentul de față, Organizația de Tineret a PNL este preocupată de implicarea în campania electorală pentru alegerile locale și are membri propuși pe toate listele de candidatură la consiliile locale, la nivel municipal și județean. Domnul Răzvan Videscu nu a mai participat la ședințele Organizației de Tineret a PNL încă din 2014, din momentul în care i-a încetat mandatul de președinte și nu a mai fost propus pentru un nou mandat ca urmare a lipsei de implicare și a proastei gestionări a filialei. Organizația de Tineret a PNL are șanse ca, odată cu proiectul Partidului Național Liberal de împrospătare a clasei politice, să susțină membrii proprii, atât pentru implicarea acestora în administrația locală, cât și pentru propulsarea lor pe scena politicii județene și naționale”, a declarat Apostol pentru expressdebanat.ro.

TNL Caras-severin

TNL Caras-SeverinMai mult decât atât, tânărul liberal a taxat în termeni duri schimbarea viziunii politice a lui Videscu, care a lăsat ideologia liberală pentru doctrina social-democrată. „Organizația de Tineret a PNL dorește să practice o campanie electorală curată, bazată pe o promovare pozitivă a candidaților noștri și a programelor acestora. De aceea, ne rezumăm la a ura succes tuturor participanților la aceste alegeri și ne delimităm în totalitate de fenomenul traseismului politic care, spre surprinderea noastră, se practică chiar și în rândul tinerilor”, a mai afirmat Andrei Apostol.

IMG-20160520-WA0004

TNL CS

banner 970 x 250