Tinerii din Forța Dreptei, la prima școală politică desfășurată la Timișoara

scoala politica a partidului forta dreptei, la timisoara
banner publicitar

La Timișoara a avut loc la finalul săptămânii trecute prima ediție a Şcolii politice regionale „Forța de a reuși” a partidului Forța Dreptei. Principala temă a fost administrația publică din România. 

Tinerii din  Forța Dreptei au fost puși față în față cu provocările pe care trebuie să le depăşească viitorii candidați ai partidului fostului premier Ludovic Orban, în perspectiva importantului an electoral ce va urma.

„Pentru că acest deziderat să se înfăptuiască, am adus cei mai potriviți lectori. Pen­tru modulul de administrație publică l-am avut ca lector pe domnul Marian Constantin Vasile, administratorul public al anului în România, iar pentru modulul de bună guvernare, am avut-o ca lector pe doamna ministru Violeta Alexandru. Cei doi le-au transmis cursanților importanța de a rămâne fermi valorilor pentru care aleg să se pună în slujba comunității și despre modalități smart de a implementa proiecte în comunitățile unde vor candida.”, a declarat deputatul Claudiu Chira, coordonatorul filialei Timiș a Forța Dreptei.

marian vasile, fost administrator public al judetului timis, la scoala politica a partidului forta dreptei, la timisoara

Claudiu Chira le transmis tinerilor din Forța Dreptei să fie performanți și responsabili, să devină modele de conduită pentru comunitățile unde vor activa. „Tinerii de azi sunt oamenii politici de mâine și de aceea trebuie să ne implicăm în educarea și dezvoltarea lor.”, a conchis parlamentarul de Timiș.