Tineri reținuți după ce au furat dintr-o mașină și o unitate de învățământ, în Timișoara

Patru bărbați cu vârste între 22 și 35 de ani au fost arestați preventiv după ce au furat bunuri dintr-o mașină și o unitate de învățământ din Timișoara. Doi dintre ei au fost prinși în flagrant de polițiști. Bărbații au dosare penale pentru furt calificat.

Polițiștii timișoreni au identificat patru bărbați care au participat la un șir de acțiuni de furt calificat pe parcursul a două săptămâni. Doi dintre aceștia au fost prinși în flagrant în 26 octombrie, în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un autoturism din Timișoara. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că cei patru bărbați au furat electronice dintr-o unitate de învățământ în urmă cu o săptămână, bunuri care au fost recuperate parțial.

Pe numele bărbaților au fost întocmite dosare penale pentru furt calificat și au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili firul infracțional al inculpaților și pentru recuperarea în totalitate a bunurilor furate de la unitatea de învățământ.

leader board 728 x 90 px