Tineri amenințați cu pistolul la Reșița!

Scandalurile cu săbii, arme și sticle incendiare păreau să fi devenit istorie la Reșița. Asta până noaptea trecută, când un bărbat a semănat teroare în rândul câtorva tineri care se răcoreau la miezul nopții în cartierul Muncitoresc.

Jandarmii au intervenit, la doar câteva minute după miezul nopții, la apelul unor tineri care susțineau că au fost amenințați cu moartea. Mai exact, un bărbat ar fi coborât dintr-o mașină și i-a amenințat cu un pistol că îi împușcă. „Jandarmii cărăşeni au ajuns imediat la faţa locului unde au constatat în urma verificărilor şi a relatărilor persoanelor de faţă, că un tânăr cunoscut ca fiind C.M., din mun. Reşiţa a coborât dintr-o maşină de culoare gri şi a îndreptat un pistol către numiţii G.P. şi M.M., ameninţându-i că îi va împuşca”, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Suspectul nu a mai fost găsit la locul incidentului, la sosirea jandarmilor. În urma celor constatate, au fost întocmite actele de sesizare pentru comiterea infracţiunilor de „deţinerea, portul… precum şi orice operaţiune privind circulaţia armelor letale” şi „ameninţare”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.