Tinerețe fără bătrânețe, la trecerea dintre ani!

Persoanele de vârsta a treia din Moldova Nouă i-au lăsat pe cei tineri să sărbătorească Anul Nou prin cluburi și stațiuni, acolo unde bass-ul și cele mai tari remixuri au răsunat până în zori. De ce? Pentru ca, la sfârșitul acestei săptămâni, cât tinerii sunt încă în revenire, seniorii sunt cei care vor fi actorii principali, sărbătorind intrarea în noul an în stil tradițional românesc, stil în care muzica populară și chiuiturile vor contura atmosfera de petrecere.

Anul acesta, la fel ca anul trecut, Consiliul Director al Filialei APR Moldova Nouă, Asociația Pensionarilor din Vechea „Clisura Dunării”, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Moldova Nouă, organizează vineri, 4 ianuarie 2019, la Sala de evenimente Alex, Revelionul pensionarilor 2018-2019, începând cu ora 18.30.

Sărbătoarea pensionarilor se rezumă la faptul că zeci de bunici și bunicuțe își vor lua liber de la petrecerea timpului cu nepoțeii sau întâmpinarea musafirilor (cum au făcut-o în noaptea dintre ani), își vor pregăti cele mai bune ținute și vor înlocui reumatismul cu romantismul dansurilor de altădată. Mai mult decât atât, bucatele alese, vinul roșu, țuica de prune (fără e-uri), tradiționala șampanie și multe altele vor fi elementele forte care le vor demonstra vârstnicilor cât de importante sunt starea de bine și bucuria-n suflet la începutul unui nou an.

Nu uitați! Timpul până la începerea petrecerii a-nceput să se scurgă! Pentru cei care vor să participe la eveniment, dar nu au reușit încă să anunțe acest lucru, înscrierile la Revelionul pensionarilor 2018-2019 se mai pot face la sediul clubului doar mâine, în intervalul orar 10.30 – 12.00.

Sursă foto: Arhivă