Tinerețe fără bătrânețe doar cu ajutorul tehnologiilor moderne de la Salon Diva B&G din Caransebeș

explo 1000x200

Industria frumuseții este în plină expansiune, deoarece tot mai mulți oameni preferă să arate și să se simtă minunat. Noile tehnologii pun la dispoziția doamnelor, dar și a domnilor, preocupați de aspectul și sănătatea lor, servicii de înaltă calitate în saloane profesionale de înfrumusețare. Salonul Diva B&G din Caransebeș nu face rabat de la regulă și oferă tuturor clienților momente unice și rezultate excepționale, care îi fac pe aceștia să revină cu drag.

Fie că vorbim despre tratamente faciale, de presopunctură, detoxifiere, criolipoliză sau epilare definitivă, Georgeta Românu, cea care a pus bazele acestui business, a dezvoltat pe parcursul anilor una dintre cele mai de succes afaceri, care atrage sute de clienți, atât din zonă, cât și din alte orașe ale țării și care apelează cu încredere la serviciile salonului. O locație perfectă care întrunește toate condițiile: servicii de top, aparate performante și unice în România, rezultate garantate, dar și prețuri de bun simț, pentru toate categoriile.

Cu o istorie de lungă durată în spate și cu o dezvoltare constantă a tot ce înseamnă acest procedeu, tratamentul facial a rămas în continuare unul dintre cele mai căutate servicii la care se apelează și constituie una dintre cele mai bune modalități de a avea grijă de ten. „Tratamentul facial curăță, exfoliază, hidratează pielea și oferă astfel în final un ten care arată și se simte mai tânăr. Un tratament facial își arată roadele dacă acesta face parte dintr-un program continuu de îngrijire a pielii”, spune Geta, așa cum o numesc clienții deveniți, majoritatea, prietenii acesteia, datorită ospitalității și căldurii oferite fiecăruia în parte.

Hifu – cea mai nouă tehnologie non-invazivă FACE LIFTING la Salon Diva B&G!

Și pentru că vorbim despre tratamente faciale inovatoare, Georgeta Românu detaliază ce înseamnă Hifu Regenix, cea mai nouă tehnologie nechirurgicală și de care poate beneficia oricine va călca pragul salonului.

„Hifu este o metodă inovatoare, non-invazivă și net superioară oricăror alte metode de lifting nechirurgical. El folosește energie acustică cu proprietăți unice ce ii permite să ocolească suprafața pielii pentru a trata în adâncime, fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetică non-invazivă.

Hifu transportă un fascicol de energie ultrasonică la nivel SMAS la o temperatură de 65 de grade pentru declanșarea procesului natural de neocolageneză. Acest proces are rolul de a consolida colagenul existent și pentru a produce colagenul nou în stare proaspătă.

Ultrasunetele intens focusate activează și accelerează propriul proces de vindecare al organismului, ajutând astfel pielea lăsată să se întindă și să devină mai fermă. Se bazează exclusiv pe capacitatea regenerativă naturală a organismului prin producerea de neo-colagen. Deoarece tratamentul vizează straturile mai profunde, suprafața pielii nu este afectată. Lifting-ul poate fi efectuat în orice perioadă a anului. Procesul de formare a unei matrici noi de colagen durează 3-4 luni. O procedură durează diferit în funcție de întinderea zonei: 10 minute bărbia dublă, 20-30 minute tratament facial complet”.

tmc 640

Despre rezultatele obținute în urma acestui tratament Geta ne spune:
– redefinește ovalul și volumetria feței
– ridică pomeții
– modelează bărbia dublă
– lifting pleoape superioare și sprâncene
– reduce ridurile adânci, inclusiv nasolabiale
– restrânge porii dilatați
– corecția ptozei gravitaționale
– resuspensia țesuturilor
– reduce cicatricile
– lifting instant față, gât și zona decolteului
– reduce pungile de sub ochi și cearcănele
– liftarea tegumentului la nivelul brațelor, interiorul coapselor, abdomen, fese
– scăderea în centimetri.

Când apar rezultatele?
35% din rezultate pot fi observate imediat după tratament. Acestea continuă în următoarele 3-4 luni.
Efectele persistă între 1,6 ani și 2 ani, depinzând de vârsta pacientului și de puterea de sinteză a colagenului propriu.

Contraindicații: Implanturi metalice în zona de tratament, stimulatoare cardiace, tulburări de coagulare a sângelui și tratament cu anticoagulante, injecții cu silicon în zona de tratament, sarcină, alăptare, boli autoimune, cancere, acnee vulgar.

Cât de multe tratamente cu HIFU sunt necesare?

Cei mai mulți pacienți au nevoie doar de un singur tratament. Cu toate acestea, în funcție de gradul de laxitate al pielii, răspunsul biologic la ultrasunete și procesul de construire a colagenului, unii pacienți au nevoie de tratamente suplimentare. Deoarece în timp pielea își pierde din tonus și elasticitate, tratamentele viitoare HIFU pot ajuta pacienții în scop profilactic.

Salonul Diva B&G din Caransebeș, deschis pe Strada Traian Doda, nr. 50 din Caransebeș își întâmpină zilnic clienții, iar  informațiile suplimentare se pot obține pe pagina site-ului http://www.cosmeticacorporala.ro, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/SalonDivaBG/, dar și la numărul de telefon: 0724 850 733.