Tineret, mândria ţării! Alin Nica şi-a arătat susţinerea pentru promovarea tinerilor în politică

PNL Timiş, prin vocea lui Alin Nica, desemnat candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, şi-a arătat susţinerea pentru tineri în politică. Nica a afirmat că mai bine de 20% dintre candidaţii primăriilor din Timiş sunt tineri care au ca vârstă un număr cu 2 sau cu 3 în faţă. De asemenea, o treime dintre candidaţii PNL la primăriile din judeţ au până în 45 de ani.

Pentru ca afirmaţiile lui Nica să aibă consistenţă, este suficient propriul exemplu. Chiar el a fost cel mai tânăr primar în anul 2004, atunci când a câştigat alegerile la Dudeştii Noi. Avea dor 23 de de ani în acea vreme. Acum îi dă exemplu pe Ionuţ Stănuşoiu primarul comunei Ghiroda cel mai tânăr primar din judeţul Timiş şi pe Ionuţ Sârbu, cel mai tânăr candidat la Primăria Boldur.

„PNL este partidul tinerilor, PNL în 2004 a avut cel mai tânăr primar, în 2008, la fel. În 2016 îl are în continuare pe Ionuţ Stănuşoiu la Ghiroda, iar în 2020 vom avea din nou cel mai tânăr primar din judeţul nostru, în persoana lui Ionuţ Sârbu de la Boldur, care la 26 de ani va câştiga această primărie. Venim cu cea mai tânără echipă de candidaţi la primăriile din judeţ şi suntem cel mai apropiat partid de tineri. PNL este deschis către nevoile tinerilor, către lucrurile pe care tinerii şi le doresc pentru că dorim ca tinerii să rămână aici, în comunele şi oraşele din judeţul Timiş”, a precizat Alin Nica.

Candidatul a vorbit şi despre pensiile speciale, aspect cu care ar fi de acord, doar dacă ar fi pentru toate categoriile sociale, fără privilegiaţi.

„Nu vrem pensii speciale, pentru că ştim să ne bazăm pe propriile forţe. Iar legat de acest subiect, poziţia mea este cunoscută, eu sunt împotriva pensiilor speciale, doar dacă aceste pensii speciale se dau pentru toată lumea. Sunt o mulţime de categorii sociale care merită pensii speciale. Avem şi medici, avem şi instalatori, avem muncitori de toate profesiile, avem intelectuali care în domeniile lor ar merita o pensie specială. Dacă e să se dea pensii speciale, atunci să se dea la toată lumea. Altfel, nu sunt de acord să se dea pensii speciale doar pentru anumite categorii”, a afirmat Alin Nica.