Timpark dorește crearea a patru parcări supraetajate în Municipiul Timișoara

timpark4

Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice în Municipiul Timișoara – TIMPARK, anunță intenția de achiziționare a serviciilor de proiectare aferente studiilor de fezabilitate pentru crearea a patru parcări supraetajate în Municipiul Timișoara.

Parcările vor fi construite în zonele Lipovei, Complexul Studențesc, Cetate și Calea Buziașului, iar fiecare dintre acestea va avea aproximativ 250 de locuri de parcare, destinate autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată de 3,5 tone.

În plus, TIMPARK va propune modernizarea și reorganizarea spațiilor publice urbane adiacente, inclusiv zonele pietonale și zonele destinate traficului auto. De asemenea, se vor crea noi spații verzi și se vor face intervenții menite să crească calitatea vieții cetățenilor Timișoarei.

1000x200 dacus 02

Crearea celor patru parcări supraetajate va avea un impact semnificativ asupra mobilității și calității vieții în Municipiul Timișoara, oferind o soluție modernă și actualizată la nevoile orașului privind creșterea semnificativă a numărului de autovehicule din oraș.

publicitate si promovare online banner maxagro