Timpark are o nouă autoutilitară pentru ridicarea mașinilor din Timișoara

masinile din Timisoara vor fi ridicate și cu această utilitara

Societatea Timpark a fost dotată cu o nouă autoutilitară pentru ridicarea mașinilor abandonate sau staționate neregulamentar în Timișoara.

Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, anunță că o nouă autoutilitară pentru ridicarea mașinilor abandonate sau staționate neregulamentar este folosită de către echipele Timpark.

Încă avem străzi sau trotuare pline cu mașini abandonate sau parcate neregulamentar. Dar…intervenim zi de zi, prin intermediul Timpark. Lunar, în medie, sunt ridicate aproximativ 170 de vehicule abandonate și mașini staționate neregulamentar. La acestea se adaugă o medie de 54 de vehicule relocate pentru executarea unor lucrări edilitare”, a afirmat Ruben Lațcău.

parc de masini la Timpark Timisoara

Potrivit viceprimarului Timișoarei, în total, sunt cinci autoutilitare pentru ridicarea mașinilor, iar programul este de luni până vineri, între orele 08.00 și 16.00. În cazuri urgente, precum ridicarea unei mașini care blochează circulația tramvaielor, Timpark intervine la orice oră.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Puteți anunța cazuri de vehicule staționate neregulamentar la Poliția Locală, la numerele de telefon: 0256 246 112 și 0256 968”, a precizat Ruben Lațcău.

masini abandonate sau parcate ilegal la Timisoara

automacara la Timpark Timisoara

publicitate si promovare online banner maxagro