Câinilor din Timișoara li se pregătește ceva!

Caini vagabonzi din Timisoara

Primăria Timișoara a lansat o licitație publică cu scopul de a găsi o firmă care să se ocupe de gestionarea câinilor vagabonzi din oraș.

În urmă cu câteva zile, Primăria Timișoara a lansat o licitație publică în vederea găsirii unei societăți care să aibă grijă de câinii de pe străzile orașului. Mai precis, pentru „delegarea gestiunii prin concesionare a serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Municipiul Timișoara”, instituția vrea să plătească peste 6,7 milioane de lei, fără TVA. Contractul ar urma să fie încheiat pe o perioadă de trei ani.

Prin activităţile serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân în Municipiul Timişoara, se urmăreşte realizarea următoarelor etape: identificarea câinilor comunitari, evaluarea şi estimarea populației canine fără stăpân şi a ratei de înlocuire; întocmirea planului de acțiune cu privire la activitatea de prindere a câinilor comunitari; deplasarea echipajelor în teren, capturarea şi transportul câinilor fără stăpân din habitatele localizate, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 155/2001 actualizată, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân; identificare, înregistrarea şi raportarea câinilor comunitari, realizarea unei baze de date şi gestionarea ei; cazarea, asigurarea hranei zilnice, adăparea câinilor fără stăpân în adapost şi curăţenia adăposturilor temporare; întreţinerea sanitar-veterinară a câinilor, deparazitarea, vaccinarea, sterilizarea şi înregistrarea lor într-o evidenţă unică; revedicarea şi adopţia; adopţia la distanţă; eutanasia câinilor comunitari de către personal specializat al operatorului, cu respectarea prevederilor legale; neutralizarea cadavrelor provenite din eutanasia câinilor comunitari si mortalităţile survenite în adăpost; operaţiunile de sterilizare; îngrijirea post-operatorie după sterilizarea câinilor”, aflăm din anunțul de participare la licitație.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 14 decembrie, la ora 15.00.

 

publicitate si promovare online banner maxagro