Timișorenii se plâng de mizerie, șantiere și ambrozie

ambrozie la timisoara
promovare online Timisoara Casa Auto

Poliția Locală Timișoara a primit, în ultima săptămână, peste 80 de sesizări. Oamenii s-au plâns de mizeria din oraș, de șantiere sau ambrozie.

Agenții au trecut la verificări și au dat 39 de amenzi de mai bine de 57.000 de lei. Au fost amendați proprietarii de terenuri care nu au tăiat ambrozia, administratorii de șantiere care au făcut mizerie, persoanele care au abandonat deșeuri pe domeniul public și ageenți economici.

„Pe linia respectării colectării selective a deșeurilor la asociațiile de proprietari, respectiv întreținerea curățeniei în jurul imobilelor, la locul de amplasare a pubelelor, au fost verificate 59  de asociații de proprietari și locatari și au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.500 lei. Au fost identificate și transmise Primăriei, în vederea luării măsurilor de igienizare, un număr de 15 rampe clandestine de deșeuri, fiind împărțite 30 de pliante și afișe cu centrele de colectare cu aport voluntar și pe linia prevenirii abandonului pe domeniul public”, a transmis Poliția Locală.

În ceea ce privește terenurile infestate cu ambrozia, au fost verificate 65 de locații, fiind aplicate 8 sancțiuni, în zone precum străzile George Ardelean, Johann Wolf, Olarilor.

 

promovare banner maxagro

 

 

 

publicitate tmc 640