Timișorenii, rugați să sesizeze intersecțiile cu vizibilitate redusă din cauza copacilor

crengi
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Timișorenii care observă intersecții în care semafoarele și semnele de circulație nu sunt vizibile din cauza coroanei arborilor sunt rugați de către reprezentanții primăriei să sesizeze astfel de situații. Muncitorii de la Horticultura au început deja tăierile de corecție.

Primăria Timișoara anunță că, de la începutul acestei săptămâni, echipe de la Horticultura sunt pe teren cu scopul de a realiza tăieri de corecție asupra coroanei arborilor din intersecții.

Asigurăm siguranța circulației pentru toți participanții la trafic, atât cei aflați în vehicule, cât și pietonii ori bicicliști din zonă. Semafoarele și semnele de circulație sunt de astăzi vizibile în următoarele locații: 16 Decembrie – Odobescu; Cluj (trecere de pietoni Vidu); Vasile Pârvan (trecere de pietoni UVT); Vasile Pârvan – Mihai Viteazul; Traian Lalescu – Victor Babeș; Proclamația – Augustin Pacha; I. C. Brătianu – Traian Grozăvescu”, au informat reprezentanții instituției.

promovare banner maxagro

De asemenea, timișorenii care cunosc și alte intersecții în care nu se văd semafoarele sau semnele de circulație din cauza pomilor sunt rugați să transmită locația și o fotografie AICI!

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/