Timișorenii mai au la dispoziție câteva zile pentru a completa „Barometrul Calității Vieții”

timisoara

Primăria Timișoara le amintește cetățenilor că mai au la dispoziție câteva zile pentru a completa online „Barometrul Calității Vieții”. „Vrem să identificăm gradul de satisfacție al timișorenilor în raport cu infrastructura orașului, cu problemele de mediu și cu viața personală în oraș”, a transmis instituția.

Primăria Timișoara vrea să afle gradul de mulțumire al locuitorilor din oraș. Astfel, instituția amintește că mai sunt doar nouă zile până se încheie perioada de completare online a „Barometrului Calității Vieții”.

Sondajul de opinie publică vizează persoanele de peste 18 ani care locuiesc într-unul dintre cele 24 de cartiere ale Timișoarei și are ca obiectiv principal identificarea opiniei cetățenilor cu privire la direcția în care se îndreaptă Timișoara. Vrem să identificăm gradul de satisfacție al timișorenilor în raport cu infrastructura orașului, cu problemele de mediu și cu viața personală în oraș, pentru a avea o idee clară și completă a ceea ce mai avem de făcut și de îmbunătățit. Și pentru că voi sunteți prima mână ce indică plusurile și minusurile într-un oraș, vrem să ne dați o mână de ajutor să aducem împreună Timișoara la nivelul pe care vi-l doriți”, a informat Primăria Timișoara.

Chestionarul online poate fi completat AICI!

Analiza sociologică cu privire la calitatea vieții este realizată de Universitatea de Vest și Primăria Timișoara. Chestionarele completate integral vor fi recompensate cu unul dintre cele 50 de vouchere în valoare de câte 100 de lei fiecare.