Spitalul de Copii, planuri de a amenaja un spațiu din centrul Timișoarei cu bani europeni

spitalul louis turcanu din Timisoara
stiri Timisoara si Resita publicitate online untitled design set 970x90 px

Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara are în plan să amenajeze un spațiu aflat în centrul orașului cu bani europeni. Astfel, unitatea sanitară a solicitat primăriei atribuirea parterului unei clădiri situată pe B-dul Republicii pentru extinderea activităților medicale.

Primăria Timișoara anunță că Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” a solicitat atribuirea în administrare a unui spațiu într-o clădire situată pe B-dul Republicii, nr. 6, în vederea reabilitării și refuncționalizării acestuia. Imobilul se află, în prezent, într-o stare avansată de degradare.

Este o inițiativă bună a Spitalului Țurcanu și vom propune consilierilor locali să ne susțină în acest demers, pentru a pune în valoare un spațiu aflat chiar în centrul orașului, dar pentru care nu avem, în clipa aceasta, o sursă de finanțare pe care să o alocăm. Bineînțeles, transmiterea în administrare a spațiului respectiv se va face doar condiționată de realizarea acestei investiții”, a afirmat primarul Dominic Fritz.

publicitate ziar expresb 1000x100

Spațiul are o suprafață totală de 241,41 de mp, clădirea fiind la nivel de parter, cu intrare din curte. Imobilul este în proprietatea Municipiului Timișoara și va fi utilizat pentru extinderea activităților medicale ale spitalului (spitalizare de zi, punct de recoltare analize, studenți și rezidenți).

Comisia de analiză a spaţiilor cu altă destinaţie a hotărât atribuirea în administrare a imobilului, pentru o perioadă de 5 ani, condiționată de depunerea dosarului pentru obținerea de fonduri europene, în acest termen. Consiliul Local al Municipiului Timișoara urmează să se pronunțe asupra proiectului de hotărâre”, a informat Primăria Timișoara.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/