Timișorenii, întrebați cum ar dori să fie reinventate fostele cinematografe de stat

Sondaj de opinie în rândul locuitorilor din capitala Banatului. Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara vrea să știe cum doresc cetățenii să fie reinventate fostele cinematografe de stat din oraș, o parte fiind aflate în proces de reabilitare.

Cele șapte cinematografe de stat din Timișoara au intrat în patrimoniul primăriei, în urmă cu patru ani, iar municipalitatea intenționează să le pună în valoare. Astfel, în acest moment, se derulează proiecte de reabilitare la trei dintre fostele cinematografe. Este vorba de Cinema Dacia, Studio și Victoria, care vor fi transformate în spații multifuncționale.

Primăria Timișoara vrea să știe ce părere au și cetățenii cu privire la reabilitarea acestor cinematografe, astfel că, prin Centrul de Proiecte al instituției, a fost lansat un sondaj de opinie.

Cum ați reinventa spațiile cinematografelor Timișoarei? Cum ar arăta ele în viziunea voastră? Cum ar fi administrate optim? Ce ar oferi orașului? Completați formularul de mai jos până în data de 20 octombrie 2021 și spuneți-ne ce vă doriți de la cinematografele din Timișoara. Dați tag în comentarii prietenilor și colegilor creativi, dedicați comunității. Știm că vom primi idei valoroase de la voi și abia așteptăm să le citim”, a informat Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara.

Reprezentanții instituției transmit că o condiție asumată la preluarea cinematografelor de la RADEF este difuzarea a cel puțin patru proiecții pe lună.

Sondajul poate fi completat AICI!