Timișorenii cu venituri mici primesc din nou pachete cu alimente de la Uniunea Europeană

pachete alimente
Cuib de vise 1000x100

Timișorenii cu venituri mici vor primi din nou pachete cu alimente de la Uniunea Europeană. Primăria anunță că acestea se distribuie începând cu data de 15 decembrie, prin Direcția de Asistență Socială.

Primăria Timișoara informează că se vor distribui din nou pachete cu produse alimentare de la Uniunea Europeană, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Mai precis, pachetele vor fi oferite prin Direcția de Asistență Socială, în perioada 15 decembrie 2022 – 27 ianuarie 2023, și provin din stocurile de intervenție comunitară.

Distribuirea pachetelor cu produse alimentare se va face din locația situată pe str. Lorena, nr. 35. Toți beneficiarii care ridică produse alimentare trebuie să prezinte actul de identitate în original și copie, atât pentru titulari, cât și pentru membrii familiei care beneficiază de sprijin, respectiv original și copie după certificatul de naștere în cazul persoanelor sub 14 ani. Pot beneficia de pachetele cu produse alimentare următoarele categorii de persoane: familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat; familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată”, a transmis Primăria Timișoara.

publicitate si promovare in ziar

Pachetul cu produse alimentare conține: făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, conservă pateu de ficat de porc, compot de fructe, gem de fructe și gem de fructe dietetic.

Începând din data de 30.01.2023, pachetele se vor distribui, în limita stocului disponibil, persoanelor de pe listele suplimentare, respectiv către persoanele cu dizabilități gradul I și II (grav și accentuat), precum și altor categorii vulnerabile prevăzute la art.3, lit.c) din O.U.G. 84/2020”, au detaliat reprezentanții instituției.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/