Timișoreanca Alexandra Adoch, a șasea în Europa la scrimă!

alexandra adoch floreta timisoara
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Rezultat remarcabil pentru ACS Floreta Timișoara obținut de Alexandra Adoch la Campionatul European de scrimă U17 din Italia!

La doar 14 ani, sportiva clubului timișorean s-a clasat pe locul 6 la Campionatul European U17, desfășurat în orașul Napoli, Italia, devenind astfel singura reprezentantă din zona Banatului care a atins acest nivel de performanță. „În faza grupelor am avut emoții, inima îmi bătea foarte tare, dar acestea treceau când începea asaltul și apoi reapăreau înainte de fiecare asalt de eliminare. Sunt bucuroasă că am tras bine și m-am apropiat foarte tare de medalie.”

Performanța Alexandrei a demonstrat că voința și dedicarea pot transforma visurile în realitate și fac din sportiva clubului timișorean un reper în scrima românească. Alexandra a făcut parte și din echipa României la cadeți, feminin, alături de Karina Liță și Ioana Barbu unde au ocupat locul 12.

untitled design set 970x90 px

Alexandra Adoch este sportivă la clubul timișoarean ACS Floreta Timișoara din 2016, obținând numeroase medalii atât la nivel național cât și european. „Suntem foarte mândri de Alexandra, dar și de toți ceilalți scrimeri ai clubului nostru. Ne bucură enorm că munca noastră de atâția ani dă rezultate. Suntem o echipă unită și ne dorim să păstrăm același nivel de performanță și pe viitor.”, a declarant antrenorul principal al clubului timișorean, Iulian Teacă.

Campionatul European de Scrimă pentru cadeți și juniori s-a desfășurat la Napoli între 22 și 29 februarie. România a participat cu 41 de sportivi la toate armele.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/