Inginerul Sorin Zavelița, președinte Forța Dreptei Timișoara

sorin zavelița, presedintele forta dreptei timisoara
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Forța Dreptei Timișoara și-a ales noua conducere. Președintele organizației ales prin votul membrilor este inginerul Sorin Zavelița, antreprenor în domeniul IT&C. 

Sorin Zavelița l-a depășit la numărul de voturi pe contracandidatul său, Mihai Vâlceanu.

Sorin Zavelița are 48 de ani și este absolvent al Universităţii Politehnica din Timișoara. Deține un MBA obținut în 2018 la Universitatea Brentwood din Statele Unite ale Americii. Zavelița se declară pasionat de cele mai recente tendințe și tehnologii software.

În cadrul conferinței au fost aleși și membrii Biroului de conducere a organizației. Astfel, vicepreședinte Forța Dreptei Timișoara este juristul Mihai Mayor, iar secretar general – Ionela Nistor, inginer în industria alimentară. Membrii biroului: Barna Zoltan (inginer), Mihaela Badet (contabil), Radu Cruceru (inginer chimist), Ionuț Guțu (economist), Andrei Georgescu (medic urolog), Halitchi Kasimir (inginer hidrotehnic), Ion Mocanu (kinetoterapeut), Adrian Neag (inginer zootehnist), Ionuț Retca (profesor), Miodrag Stanoievici (economist), Mircea Strugaru (inginer calculatoare), Mirel Telteu (inginer), Gina Tudoran (contabil) și Roxana Velceleanu (psiholog).

Noua conducere a organizației locale Timișoara a Forța Dreptei a fost aleasă în cadrul conferinței care a avut loc în 22 februarie, conferință care face parte dintr-un lung șir de evenimente ce preced Conferința Județeană de Alegeri a Forța Dreptei Timiș care va avea loc în 9 martie.

1000x100 (4)

Negocieri în Alianța Dreapta Unită pentru alegerile locale

Vă reamintim, deputatul Claudiu Chira, coordonatorul Forța Dreptei Timiș, anunța la începutul anului că ia în calcul o candidatură la președinția CJ Timiș. 

Pe de altă parte, Sorin Zavelița, noul președinte FD Timișoara, este unul dintre potențialii candidați Forța Dreptei pentru Primăria Timișoara, în alegerile din 9 iunie. „Este un produs 100% al Timișoarei. Născut, școlit în Timișoara”, spun reprezentanții FD.

O decizie clară cu privire la candidații în alegerile ar putea fi anunțată în 9 martie, cu trei luni înainte de data scrutinului, atunci când la Timișoara vor avea loc alegeri în organizația județeană. Momentan, Forța Dreptei poartă negocieri pe această temă, în cadrul Alianței Dreptei Unite, cu USR și PMP.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/