Timișoara va avea un nou bulevard, cu patru benzi

strada constructorilor din timisoara

La Timișoara va fi realizat un nou mare bulevard. Este vorba de str. Constructorilor arteră aflată la limita cu Dumbrăvița, care va avea patru benzi de circulație.

Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, a anunțat că în viitor str. Constructorilor, aflată la limita cu comuna Dumbrăvița, va deveni bulevard.

Strada Constructorilor are o situație particulară. Deși nu pare, este inelul patru al orașului. În timp, această stradă va deveni bulevard și își va schimba caracterul pe care-l are în acest moment. Pe termen lung, această stradă va avea caracter de bulevard cu patru benzi. (…) Nu va fi o autostradă, va fi un drum urban, dar un bulevard urban cu volum de trafic mai mare decât o stradă simplă”, a declarat Ruben Lațcău.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Până atunci însă, Primăria Timișoara s-a angajat că va realiza o serie de reparații pe această stradă foarte circulată. De altfel, sute de cetățeni care locuiesc pe strada Constructorilor au solicitat primăriei să ia măsuri.

Dorim să se amenajeze trotuare și piste de biciclete; canalizarea străzii, iluminarea unitară pe perioada nopții, reducerea vitezei, interzicerea parcării neautorizate pe zona verde și realizarea de treceri de pietoni”, a precizat Răzvan Ionele, care locuiește pe str. Constructorilor.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/