UPDATE FOTO/VIDEO: Reșița aproape retrogradată în Divizia A!

explo 1000x200

Învins mai mereu de Aihan Omer, antrenorul lui Poli, Constantin Ştefan, vine foarte încrezător la Reşiţa pentru meciul de astăzi cu HC Caraş-Severin.

Update ora 20:00 – Cu Sala Polivalentă arhiplină, HC Caraș – Severin a terminat la egalitate cel de-al doilea meci disputat împotriva Politehnicii Timișoara, astfel că meciul de mâine nu se va mai disputa. Elevii lui Aihan Omer  vor juca un minicampionat împotriva echipelor CSM București și Universitatea Suceava pentru evitarea retrogradării, dar va fi foarte dificil ca echipa bănățeană să mai rămână în prima Ligă atâta vreme cât se știe că CSM București este o echipă de care Federația Română de Handbal are grijă într-un mod aparte.

YouTube video

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644335659485″]

Succesul categoric din primul meci al play-out-ului Ligii Naţionale şi problemele pe care le are formaţia reşiţeană îi oferă lui Ştefan mai multe variante în alegerea strategiei pentru meciurile de la Reşiţa.

Tehnicianul alb-violeţilor este conştient că handbaliştii lui Omer nu au altă şansă decât victoria în meciul de astăzi, ceea ce înseamnă că presiunea apasă pe Rohozneanu şi ai lui. Poli ar putea profita de acest lucru, dar şi de oboseala care se va acumula în tabăra reşiţeană după două meciuri tari în patru zile. ,,Nu ştiu dacă vom forţa în primul meci de la Reşiţa, vom vedea în funcţie de cum merge jocul, de rezultat”, a spus Constantin Ştefan. Cert este că Poli va încerca un joc tare, prin care să-i stoarcă de energie pe reşiţeni şi să-i facă vulnerabili pentru meciul decisiv de duminică. Subţirimea lotului lui Omer poate fi speculată de violeţi, după cum a recunoscut şi Constantin Ştefan. ,,Este şi această variantă, a jocului de duminică de la Reşiţa, e posibil să se resimtă oboseala. Va fi sau vor fi meciuri grele, sunt sigur de asta”, a mai spus antrenorul lui Poli.

HC Caraş-Severin şi Poli Timişoara se întâlnesc astăzi, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă. Intrarea publicului este liberă!