Timișoara Saracens reia meciurile oficiale pe „Dan Păltinișanu”, fără niciun transfer făcut în pauza de iarnă

Rugbyștii de la Timișoara Saracens reintră în „pâine” cu meciurile oficiale începând de sâmbătă, când se va juca meciul restant cu U Cluj, amânat de anul trecut. Echipa revine pe „Dan Păltinișanu” momentan, iar după o iarnă cu plecări de jucători, clubul nu a făcut niciun transfer.

Vor lipsi deocamdată jucătorii convocați la lot: Căpățînă, Mureșan, Lazăr, Zaharia, Popa, Fercu și Simionescu. „Pentru mine lucrurile sunt clare. Băieții sunt entuziasmați să înceapă competiția. Începem cu primul joc amânat, am lucrat în perioada aceasta la pregătirea fizică și la antrenamentele specifice. Vrem ca băieții să fie pregătiți fizic și mental, am încredere în grup, că vom avea o prestație bună. Toate echipele vor să bată Timișoara. E o șansă bună pentru jucători, deoarece avem jucători convocați la lot”, a declarat Sosene Anesi.

Sunt accidentați Stewart și Lemnaru, iar săptămâna viitoare, echipa va juca în devans meciul cu Gloria Buzău. „Au fost două săptămâni foarte intense. În cele două meciuri avem politica să dăm șansa tuturor să vedem cine e cel mai pregătit pentru finala Cupei. Avem un șir foarte important de meciuri în care obiectivul e să câștigăm. Nu contăm pe jucători de la lot, dar e o șansă mare pentru cei care vor să demonstreze”, consideră secundul Ulises Gamboa.

Terenul din Ronaț, în reabilitare

Echipa nu poate juca pe stadionul din Ronaț, intrat într-un proces de reabilitare. De aceea, partida cu ardelenii va fi pe „Dan Păltinișanu”. „Reîncepem seria meciurilor din a doua parte a campionatului. Sperăm la o victorie de 5 puncte. Cu terenul nu ține de noi, sperăm să fie gata în aprilie”, a precizat managerul Attila Brosovszki, care a mai spus că clubul nu a făcut niciun transfer iarna aceasta.

Partida cu U Cluj începe sâmbătă, la ora 12.