Timișoara Saracens nu a putut juca finala Cupei României!

Pentru a doua oară în ultimii doi ani, iarna i-a împiedicat pe cei de la Timișoara Saracens să joace un meci. Şi nu un meci oarecare, ci chiar finala Cupei României…

După episodul din ianuarie 2017, cu Stade Francais din Challenge Cup, finala Cupei României de rugby s-a amânat pentru primăvara anului 2019, pentru că terenul era înghețat!

Inițial, Timișoara Saracens și CSM București trebuiau să joace de la ora 12 pe Stadionul Iuliu Hațieganu. Terenul era înghețat, astfel că s-a amânat începerea meciului pentru ora 13,30. Degeaba însă, deoarece la -8 grade, evident că terenul nu s-a dezghețat. Echipele nu au decis să se joace a doua zi, ci anul viitor, la dată încă nestabilită! „În urma înțelegerii între CSM București Rugby si Timișoara Saracens Rugby Club, finala Cupei României a fost reprogramată pentru primăvara lui 2019, dată urmând a fi anunțată ulterior”, a anunțat federația.

În următoarele două sâmbete, Timișoara Saracens va juca două meciuri din Challenge Cup, pe Stadionul „Dan Păltinișanu”. Luni începe și perioada de transferuri, rămâne de văzut câți jucători vor pleca de la Timișoara până când finala de Cupa României totuși se va disputa. Jucătorii au două salarii și jumătate restante, iar primele pentru câștigarea titlului în 2017 și 2018 nu au fost achitate. O parte dintre jucători își exprimă deja nemulțumurile pe rețelele de socializare.

Sursă foto: facebook.com/rugbyromania