Final de tur pentru echipele bănățene din seria a IV-a a Ligii a III-a: Succese pentru Reșița, Dumbrăvița și Giarmata

Ultima zi de toamnă calendaristică a făcut să cadă și cortina peste Liga a III-a. Dintre cele patru echipe din Timiș angrenate în seria a IV-a, ACS Dumbrăvița s-a impus la Avrig, iar Giarmata a câștigat derby-ul cu CSM Lugoj. În schimb, Ghiroda a cedat cu liderul Șoimii Lipova. Continuând seria bună de rezultate cu Leo Doană, CSM Reșița s-a impus acasă cu Industria Galda de Jos.

Dumbrăvița s-a impus cu 1-0 la Avrig, grație golului marcat de Dacian Bîrza în minutul 30. Cu acest rezultat, elevii lui Sorin Bălu vor ierna cu 29 de puncte, la egalitate cu Chișineu Criș, astfel că cele două echipe se regăsesc la egalitate pe pozițiile 3 și 4. Derby-ul timișean de la Giarmata a fost câștigat de gazdele de la Millenium, cu 4-0 cu CSM Lugoj, formație care rămâne cu o singură victorie. Au marcat: Narcis Popan în minutul 29, Sinișa Sporin, în minutul 51, George Beloescu în minutul 65 și Michel Rosenblum în minutul 74.

La Ghiroda a fost un meci interesant, cu liderul la zi Șoimii Lipova. Arădenii s-au impus cu 3-1, după ce CSC Ghiroda și Giarmata Vii a condus din minutul 23, după reușita lui Alexandru Baranyi. Scorul s-a întors însă rapid, deoarece Kevin Trabalka a marcat în minutele 30 și 32. Scorul final l-a stabilit Andrei Vasinc în minutul 79. Cu 34 de puncte, Lipova este campioana de toamnă a seriei.

La Reșița, gazdele au câștigat cu 3-1. Daniel Ene a deschis scorul în minutul 47, din penalty, iar diferența a majorat-o Dragoș Săulescu în minutul 61. În prelungiri, Ene a marcat pentru 3-0, dar ulterior, Szabolcs Gergely a marcat pentru 3-1. CSM Şcolar Reşiţa încheie turul pe locul 7, cu 26 puncte.

Sursă foto: facebook.com/pg/FCDumbrăvița