Timișoara Saracens, gata pentru un succes în fieful „inamicului” la derbiul rugbiului românesc

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Sâmbătă se joacă din nou „unicul derbi” al sportului cu balonul oval de la noi, CSM Știința Baia Mare versus Timișoara Saracens. Un meci care indiferent că se joacă în finală, într-o fază eliminatorie sau în sezonul regulat al Superligii, e la fel de plin de orgolii pentru ambele cluburi.

Antrenorul Sosene Anesi spune că el a resimțit acest aspect mai puțin, deoarece pregătește similar toate partidele. „Pentru mine personal e o săptămână ca oricare alta, pregătirea, analiza și ce muncim pe teren sunt la fel. Sperăm ca sâmbătă să avem oportunitatea să punem totul cât mai bine în aplicare. Cu Baia Mare e mereu un meci greu, trebuie să facem bine lucrurile de bază. Avem jucători buni pe trei sferturi, dar pentru a câștiga teren și acest meci, trebuie să luăm puncte și cu pachetul de înaintare.”, a precizat antrenorul principal.

Pe lângă jucătorii indisponibili pe termen mai lung, acum mai au accidentări și Pungea și Jipa. Secundul echipei a vorbit și el de importanța pachetului de înaintare în jocul din Maramureș. „Vom încerca să profităm de orice ocazie. Pachetul de înaintare e important în orice meci, cu atât mai mult în unul cu Baia Mare. Va fi un meci fizic, tare. Vom încerca să câștigăm teren cu pachetul de înaintare și să jucăm bine meci de meci.”, a spus secundul Ulises Gamboa.

untitled design set 970x90 px

Căpitan va fi tot Eugen Căpățînă și la acest meci. „Am crescut de la meci la meci. Acum urmează cel cu Baia Mare, este o luptă psihică și fizică, pentru care cred că suntem pregătiți. Nu mergem la Baia Mare cu mentalitatea de învins, trebuie să mergem cu dorința de a câștiga orice meci.”, a spus căpitanul.

Meciul de la Baia Mare se va juca sâmbătă, de la ora 17.00, și va fi transmis de TVR.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/